Fatboy Hängmatta

Fatboy HängmattaDen mest populära hängmattan i dag är Fatboys hängmatta som är relativt stor jämfört med många andra liknande produkter. Fatboy hängmatta ger ett stort utrymme så att två personer kan ligga i den samtidigt förutsatt att vikten inte överskrids, max vikten på denna matta är 150kg. Fatboy mattan finns i ungefär 20 olika färger att välja mellan och själva ramen / ställningen är svart samt att den är behandlad med ett rostavvisande beläggning.

Det som har gjort denna hängmatta så populär är bland annat storleken samt att en ställning hänger med i paketet vilket gör att du inte behöver tänka på var du måste placera mattan någonstans. Det är alltså helt upp till dig själv var du vill placera den, antingen utomhus eller varför inte vardagsrummet?

Något annat som också har gjort denna matta så populär är du enkelt kan packa ner den i en bag som medföljer, även själva ställningen går ner i väskan för att du enkelt ska kunna bära med dig den. Detta kan vara intressant om du har t.ex. hyrt en stuga eller ska i väg på semester och vill ha med dig din hängmatta.

Materialet i denna hängmattan består av ett riktigt slitstarkt material som heter nylon. Nylon i sig är bra när det kommer till att vara slitstrakt samt att materialet är smutsavvisande. Skulle olyckan vara framme så är det bara till att plocka fram såpa och en trasa för att avlägsna smutsen.