Fatboy Hängmatta Tillbehör

Fatboy Headdemock hängmattan har länge varit en av de lite mer populära hängmattorna på den svenska marknaden och nu har det börjat dyka upp lite intressanta tillbehör till denna produkt.

fatboy hängmatta skyddFatboy headdemock cover

Nu finns det äntligen ett skydd att köpa till Fatboy hängmattan som ska skydda mot UV-ljus men framförallt skyddar det emot regn och andra saker som skulle kunna falla ned t.ex. trädsav eller fågelskit.

Meningen med skyddet är att täcka över hängmattan när den inte används på en tid vilket då gör att hängmattan håller betydligt längre då konstant regn med UV-ljus är direkt skadligt för de flesta material.

fatboy hängmatta kuddeHeaddemock Kudde

Fatboy har nu även släppt en speciell kudde för sin hängmatta som går att fästa i en av öglorna på hängmattan dock är priset ganska saftigt för bara en kudde kan man tycka och bör ej ses som ett måste när egentligen vilken kudde som helst hade kunnat fungera nästan så bra.

Men skulle man vilja hålla sig till endast Fatboy så finns det nu specialdesignade kuddar att köpa som går att matcha färgen på din Fatboy Headdemock.