Om oss

Vem älskar inte att bara ligga och njuta i sommarvärmen i en bra hängmatta, den bästa terapin man kan få när det väl behövs. Vi på hängmatta.nu är så klart väldigt intresserade av hängmattor och vi skulle hävda att det knappast finns något bättre att ha i trädgården och faktum är att alla kan använda hängmattan i alla typer av åldrar vilket då även gör att barnen kommer uppskatta denna hängmöbel.

Jag minns själv som barn hur fantastiska dessa möbler är och på somrarna åkte jag alltid upp till våran mormor för att spendera några veckor inne i den småländska skogen nära sjön. Efter fisket la jag mig alltid i hängmattan och tittade upp i trädkronorna för att fundera på lite diverse saker och jag minns även att jag spenderade en hel del tid att läsa mina serietidningar i mormors hängmatta.

Jag kan än i dag ca 20 år senare när jag provar en hängmatta falla tillbaka i min barndom precis som om jag vore där igen vid min mormors hus i skogen.

Det är ungefär där intresset startade med hängmattor. Hangmatta.nu är en komplett hemsida för endast hängmattor där du som besökare kan ta del av information om t.ex. vilka produkter som rekommenderas samt våra tips.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog