Traditionella hängmattor

klassisk-hängmatta

En klassisk modell

En traditionell hängmatta är kanske det de flesta skulle vilja ha då det är den typen av hängmatta de flesta har varit i kontakt med för första gången och har man möjligheten till att sätta upp en sådan i trädgården så rekommenderar vi helt klart denna typ. Det är också denna typ av hängmattor som har snyggast design vilket är oftast en väldigt enkel men klassisk stil som man ofta kan relatera till.

Så har du möjlighet att sätta upp en vanlig hängmatta bland träden i trädgården så köp en vanlig hängmatta gjord av tyg eller liknande material om inte annars kanske det finns möjlighet till att gjuta ned två stolpar för att hålla hängmattan och då kan det vara en väldigt bra lösning.

Ett annat alternativ kan också vara att om där finns endast ett träd så går det även att gjuta ned en stolpe för att sedan fästa ena ändan i trädet medans den andra delen fästs direkt i stolpen. Det gäller dock att trädet är tillräckligt stabilt men även att stolpen inte blir för klen så det klarar vikten med 1-2 personer i hängmattan.

royaldesignRoyal Design

Royal Design har ett litet utbud av vanliga traditionella hängmattor som skulle kunna passa dig i smaken som endast kostar runt 1000-lappen vilket är ett bra pris på en produkt med hög kvalitet.

Buildor

buildor_logoBuildor har ett stort utbud av traditionella hängmattor i diverse olika färger från klassisk vit till häftiga randiga modeller som passar de allra flesta personer. Buildor säljer även hängmattor för barn vilket många butiker helt har glömt bort.